maanantaina, lokakuuta 27, 2014

Hää- lehdet apuna suostuttelussa..

Mikä voisi olla romanttisempaa?


Kotiin saapui taas odotettu vieras. Hää- lehti, joka on pullollaan ideoita ja kauniita kuvia; pukuja, sormuksia, häämatkakohteita... Tämä on aina oiva väline myös erittäin hienovaraiseen vihjailuun.
"Mitä mieltä olisit tällaisesta sormuksesta", "ooo, tämä on ihana", "katso nyt, näin paljon hääsuunnittelu vaatii aikaa", "tällainen olisi ihan meidän juttu".. Ainakaan vielä ei ole tullut täystyrmäystä, tai lehti ei ole mystisesti hävinnyt pöydältä takkaan.. ;)

Juuri nyt jätin uusimman häät- lehden pöydälle auki kohdasta, jossa kerrotaan Mauritiuksesta häämatka- kohteena. Vinkvink. Se onkin aina ollut unelmani, erityisesti bungalowi josta näkee lattianläpi meren tai huone, josta pääsee terassilta suoraan uimaan halutessaan..

Mutta kyseiset lehdet ovat myös itselle oiva muistutus siitä, kuinka paljon häihin liittyy kaikkea omasta mielestä ei- pakollista. Kuten käsilaukku. Tai vaimomekko. Ja toisaalta kaikkea omasta mielestä ehdottoman pakollista. Kuten vieraslahjat. Ja Sukkanauha. Kaikille meille nämä must- jutut ovat erilaisia ja hyvä niin, koska niistä koostuu aina erilaiset ja yksilölliset häät, ihmisten ohella. Mutta muistettakoon kuitenkin, että tärkeimpänä kaikista on rakkaus. Ja se on MUST!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti